Don't stand so close to me

Hej! Idag har jag inte orkat blogga, somnade sent igårkväll och gick upp vid lunch och sen har jag bara pluggat, pluggat... Arpine kom över och vi pluggade till vårt franska prov! sen kom Denice över och skulle kopiera ett papper. Vi har ett musikprov imorgon och jag kan typ inget alls, men ska försöka imorgon iaf :) jag och Emelie lyckades ta jätte fina bilder i fredags, och jag älskar den här bilden :

Kramar Nonkan <3


I'm only gonna break, break, break, break your heart!!

Hejsan !! Idag har jag haft mkt att göra, vi hade fysik läxförhör som inte gick så bra :/ fast sen hade vi matte och då jobbade jag skit bra! gjorde jätte många tal, hehe. Just nu är jag hemma hos mina kusiner för min ena kusin Sara fyller 18 och då firar vi henne + en massa andra släktingar :D men tog en lite paus, för dom tittar lite på mumien och den är rättså läskig :/ haha! är inte ngt fan för sådana filmer :) men nu ska jag gå tillbaka till tv-rummet! Skriver kanske senare, om jag orkar!


Kramar Nonkan <3

Half Mast

hejsan!! idag slutade jag så sent 16.30! är helt slut efter skoldagen, har bara haft tråkiga lektioner förutom musiken, jag spelar bas i vårt "band" och vi har 2 låtar som heter http://www.youtube.com/watch?v=aqyIpwhXXrk och den andra heter http://www.youtube.com/watch?v=ahWmkV0mtvk. jag gillar bäst den första låten! men den är svårast att spela, men det blir en rolig utmaning :P just nu har jag satt på mig mjukiskläder och äter på en gorbis pirog, hade verkligen inget annat som inte gick snabbt att tillaga :) jag såg bilder ifrån  Dsquared2 modevisning och dom här kläderna föll jag för! Nu ska jag fortsätta äta och sen tänkte jag läsa Gossip Girl! är inne på min sjunde bok och kan inte sluta läsa, det är verkligen en bra bokserie och att det finns som tvserie gör nnu bättre!

Kramar Nonkan <3






Snö :(

Hejsan! nu har jag kommit hem från min träning, så mkt snö ute så det är inte sant, dessutom hade jag en matkasse i ena hande och i den andra min träningsväska! super tungt blev det iaf, jag har hunnit duscha, spela på min basläxa och sen kollat min mail! mkt man hinner på 40 min! jag längtar så till att det ska bli sommar, vill inte ha mer snö! det är okej och väldigt fint med snö under julen och speciellt på julafton, då blir det ljusare okså, men nu är det bara jobbigt. Vill kunna ha shorts och linne, mina converse och sen solglasögon när man går till skolan, inte varm jacka och snökänger!! fast vi har det iaf bättre än i norrland där det skulle bli -27 i natt :D slänger in 2 bilder från förra sommaren, hoppas den kommer snart!

Kramar Nonkan <3












Onsdag

Hejsaan! :) idag har jag haft lång dag i skolan, började kl 8 och slutatde vi 16 ungefär :( var så hungrig när jag kom hem men som tur vad hade min mamm lagat middag redan för jag ska till min bollgympa träning och då är det bästa att äta en tid innnan annars spyr man typ :P igår gjorde Paula en header till mig och jag är skit nöjd! Egentligen ska jag öva på min svenska läxa men okrakar inte, haha! Jag tänkte länka till Paulas blogg som hon skriver tillsammans med min kompis Denice så här kommer den :) http://pauded.blogg.se/  och så har mina kompisar Emelie och Julianna en blogg tillsammans den länkar jag till den med http://sexybutt.blogg.se/nej nu måste jag springa iväg till min träning, bloggar kanske mera ikväll!

Kramar Nonkan <3

Hello to the world

Hej :) det här är mitt första inlägg! jag är en 14årig tjej som bor i stockholm, jag går på en skola med inriktning pop&rock, spelar gitarr och lite bas :D haha, vet inte vad man ska skriva i sitt första inlägg, men juste jag heter inte Nonkan på riktigt! heter Veronika, men mitt smeknamn är Noni, och min kompis ebba kom på namnet Nonkan! Så nu får bloggen heta det :) hoppas alla har en bra tisdags kväll för det har jag!

Kramar Nonkan <3


RSS 2.0